Dashboard | +Follow
Terima kasih , Adik and Happy Birthday to Lee.
Saturday, 26 May 2012 • 02:11 • 0 comments

Hai .

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh .

“You don't choose your family. They are God's gift to you, as you are to them.”

Ya, saya bersyukur. Alhamdulillah .

Adik : *buka blanket* Kakak, nangis ke ?
Saya : Eh, mana ada. Pergilah , pergilah main kat luar.
Adik : Kakak , janganlah nangis.
Saya : Mana adalah dik. Kakak mna ada nangis, kakak demamlah.
Adik ; *lapkan airmata saya* Kakak janganlah sedih, adik nak main ps dgn kakak.

My Superman <3


Okay, saya terharu . Disaat saya jatuh, masih ada keluarga disisi. Di saat saya memerlukan seseorang , mereka tetap ada. Adik, kakak taktahu nak cakap apa dah. Mungkin kakak bersikap kasar, kakak dah kurang perhatikan adik dua tiga hari ni , kakak ada masalah . Kakak nak minta maaf , tapi kakak maluuu. Hee. takpelah dik. Sekarang, kakak takbuat dah mcm tu. Ini janji kakak.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Happy Birthday to Fazli Smith a.k.a Lee. Kalau orang lain cakap dia kenal mu dari sekolah rendah, aku nak cakap aku kenal mu sebelum kita kenal tadika lagi. ;) Dari kecil , semua bnda mu buat, aku buat . Tadika sama, pergibalik pun sama sama , main sama sama and makan pun sama sama.  Moment aku takboleh lupa, mu menangis sambil pegang tingakap yang kaca tu .Sampaikan tanganmu sendri berdarah sebab nak ikut mama aku balik rumah. Mu tanak pergi tadika. Haha.

And kalau orang cakap mu gemok sekarang , aku nak cakap mu lebih krus dari dlu. Haha. Tahniaaah ler, Jadi, bila dah masing masing dah dewasa sekarang, dah nak habis alam persekolahan dah pun , semuanya berubah. Yelah, kita mana sama jantina, kan ? Lainlah dlu , waktu kecil takde batas pun kita bergaul. Aku nak minta maaf sebab mcm dah salahkan mu hari tu  . Bukan act. Aku cuma dah anggap mcm sibling aku , and bila dah jadi mcm tu, agak terasa lah. Tapi, takpelah. Semua tu dah berlaku. Aku pun dah lupa. Tapi , walaumacam mana pun, aku ada sorang je jiran yang rapat dgn aku selama aku hidup. Seriously. Thanks sebab jadi kawan aku, thanks sebab jadi jiran aku. Susah susah , aku selalu je call mu, kan ? Yelaaa,  Aku mana ada siapa pun --' Okaylah, kenapa aku touching pn aku taktahu. Ahaa. K lah. Selamat Hari Jadi . Semoga dipanjangkan umur, nanti bila dah pindah Terengganu , jangan lupa aku. Heee. Byebye.

xoxo, Ateenlya



Disclaimer

Photobucket
Photobucket
Mood : Non-stable
Status : Tiada manusia yang sempurna.




Taggie Board




[!] IMPORTANT [!]


Back to past